inchirieri masini bucuresti

Contact rapid pentru intrebari sau rezervari

 • RO +4 031 432 72 89
 • RO +4 0729 699 319
 • RO +4 0725 122 422
Esti aici: Inchirieri de masini >> Informatii Utile

Informatii utile pentru inchirierea unei masini

Preluare si Returnare

Predarea si returnarea autoturismului se vor face la data, ora si locatia stabilite in contract.

Serviciul de livrare si returnare la o alta adresa sau in afara orelor de program este un serviciu la cerere si va fi confirmat in functie de disponibilitate.

Preluarea si returnarea sunt:

 • gratuite in Bucuresti
 • se tarifeaza cu 10 EUR/ livrare sau returnare (TVA inclus) pentru Aeroportul International Otopeni
 • se tarifeaza cu 10 EUR/ livrare sau returnare (TVA inclus) in afara orelor de program.20:00-07:00
 • Taxa pentru livrare/returnare in orice locatie din Romania se calculeaza individual functie de adresa.

Preluarea – Predarea autovehiculului se face pe baza procesului de predare-primire din contract in care se va consemna starea generala a autovehiculului la momentul preluarii.

Returnarea – Returnarea autovehiculului se face pe baza procesului de predare-primire din contract in care se va consemna starea generala a autovehiculului la momentul returnarii si eventualele daune aparute in perioada de inchiriere.

Pretul, depozitul si metode de plata

Pretul include TVA, kilometri nelimitati, asigurare RCA si CASCO, asigurare de accident CDW, asigurare de furt TP, asigurare de pasageri si bagaje si taxele de drum in Romania rovigneta.

TVA - Taxa pe valoarea adaugata in Romania este de 19%.

Kilometri nelimitati pentru inchirierea unei masini nu exista limita pentru kilometri parcursi in perioada de inchiriere.

Taxe de drum rovigneta - tariful de utilizare a retelei de drumuri nationale din Romania.

Pretul se calculeaza ca suma a:

 • tarif inchiriere numar zile inchiriere * pret de inchiriere/zi

 • tarif optionale

 • tarif preluare si returnare

Depozitul reprezinta garantia constituita de utilizator la preluarea autovehiculului. In cazul unui accident sau furt acesta va fi utilizat pentru retinerea sumelor ce reprezinta fransiza. In cazul in care pe durata inchirierii autovehiculul nu sufera avarii depozitul este returnat integral utilizatorului.

Metode de plata - puteti opta pentru:

 • plata inchirierii in numerar la momentul preluarii

 • plata inchirierii cu card bancar la momentul preluarii – comisionul tranzactiei este 0

 • plata inchirierii online platforma de plati securizata – comisionul tranzactiei este 0

Asigurari

Autovehiculul inchiriat este asigurat de catre PROPRIETAR conform dispozitiilor legale in vigoare. Autovehiculele sunt asigurate pentru raspundere civila RCA si CASCO.

Asigurare accident (CDW) - In cazul unei avarii produse masinii asigurarea de accident reduce, indiferent de vina, responsabilitatea financiara a titularului de contract pana la valoarea fransizei. Valoare fransizei variaza in functie de clasa autovehiculului inchiriat. Anvelopele si jantele nu sunt acoperite de acest tip de asigurare.

Asigurare furt (TP) Reduce indatorirea financiara a clientului in caz de furt al autoturismului , pana la valoarea responsabilitatii. Valoare responsabilitatii variaza in functie de clasa autovehiculului inchiriat.

Asigurare pasageri acopera eventualele costuri medicale,de invaliditate sau deces, conform reglementarilor legale in vigoare.

Asigurare bagaje acopera eventualele daune suferite de client datorate furtului sau distrugerii bagajelor/efectelor personale aflate in autovehicul pe perioada inchirierii, conform reglementarilor legale in vigoare.

Asigurare suplimentara – Extra cover In cazul in care doriti sa eliminati excedentul cu care sunteti responsabili in cazul unui accident sau furt puteti opta pentru aceasta asigurare. Taxa zilnica suplimentara pentru Acoperirea completa variaza in functie de clasa autovehiculului inchiriat.

In cazul in care pe perioada inchirierii autovehiculul suporta pagube produse anvelopelor ori camerelor prin taiere, intepare, explozie, inlocuirea sau vulcanizarea acestora cade in sarcina CHIRIASULUI.

Dotari optionale

GPS – Sisteme de navigatie cu harta Romaniei – un sistem indispensabil in cazul calatoriilor in locatii pentru care nu cunoasteti traseul.

Scaun copil – va punem la dispozitie scaune auto pentru copii in functie de varsta/ greutatea acestora. Conform legislatiei rutiere din Romania scaunul de masina pentru copii sub 12 ani este obligatoriu. - Copiii cu varsta sub 12 ani sau cu inaltimea sub 150 cm trebuie sa poarte centuri de siguranta adaptate greutatii si dimensiunilor lor, iar cei cu varsta sub 3 ani se transporta numai in dispozitive de retinere omologate.

Lanturi de iarna – pe durata iernii in functie de conditiile meteorologice puteti considera utila inchirierea lanturilor de iarna pentru a evita blocarea in zonele cu drumuri acoperite cu zapada sau polei. Nuutilizati lanturile de iarna pe carosabil curatat acest lucru putand afecta rotile sau sistemul de directie al autovehiculului.

Sofer suplimentar – alegeti aceasta ortiune in cazul in care doriti ca mai multi soferi sa poata conduce autovehiculul. Soferii autorizati sa utilizeze autovehiculul sunt mentionati in contractul de inchiriere.

Asigurare suplimentara – Extra cover In cazul in care doriti sa eliminati excedentul cu care sunteti responsabili in cazul unui accident sau furt puteti opta pentru aceasta asigurare. Taxa zilnica suplimentara pentru Acoperirea completa variaza in functie de clasa autovehiculului inchiriat.

Imaginile prezentate sunt cu titlu informativ. Telefoane de contact: +4 031 432 72 89 / +4 0729 699 319 / +4 0725 122 422

Rent Plan este inregistrat ca operator de date cu caracter personal. Nr de inregistrare in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal: ----

© Copyright 2005-2019 Toate drepturile rezervate Inchirieri de Masini | Contact | Sitemap| PROTECTIA CONSUMATORILOR – ANPC| Google+

 • RSS
 • Twitter
 • Facebook